Beszámoló

-


karcsika (368) beszámolója (10258 megtekintés)
szerkesztés alatt

Értékelés: 0*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Sunshine Hotel 4*, Alanya, Törökország, Török Riviéra, Anatólia

Téma: Ferrari, Maranello

Utazás időpontja: 2010.11.04 - 2010.11.04



Ravenna átmazsolázása után a gyerekek kérésére vágtunk neki az útnak Ferrari-országba. Nem ez volt tehát az első úti cél, de mindem bizonnyal az egyik legnépszerűbb, ezért is kezdem vele a beszámolót.

Utólag nem voltunk meggyőződve, hogy megérte a kirándulást. Autót kellett bérelni, és autózni jó két órát autóplyán Ravennából Maranelloig.

Mikor beértünk a faluba bőszen elkezdtük nézni a táblákat, hogy hol van a Ferrari gyár. Kár volt, az egész falu nem más mint egy darab hatalmas Ferrari land. A gyár kitölti a falu 80%-át,a maradék részen Farrari rajpngói boltok vannak.

A Ferrari műzeumnál megállva azonnal megkörnyékeztek leányok, hogy van a parkoló végében néhányautó, menjünk 10 perces tesztvezetésre 50 EUR-ért. Tesztvezetés kimaradt irány a múzeum.

Nekem kicsit csalódás volt a múzeum. Ilyen iszonyű jó témából, mint a Ferrari ennél sokkal-sokkal jobb kiálltást is ki lehetne hozni. Olyan másodosztályú reklámanyag gyújteménynek tűnik, közepes büdzsével (feltételezve, hogy az autók adottak voltak). Kevés történelem, kevés tudnivaló, kevés érdekesség, kevés régi autó, sok hozsannázás az Schumacher éra eredményiről. Többet tudnimeg a Shellről meg a Bose-ről, mint a Ferrariról magáról.

Egyebekről meséljenek a képek. Én magamtól nem mennék vissza.


Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak