Törökország, Side: Cenger Beach Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 86991
Indulás dátuma:2024.06.18. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  489 220 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  489 220 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda Manavgat városától kb. 20 km-re, Side központjától kb. 22 km-re, az antalyai repülőtértől kb. 90 km-re, Cenger városában található. A homokos-aprókavicsos tengerpart egy aluljárón keresztül érhető el.

ELHELYEZÉS
A hotel 266 szobájának mindegyikeközpontilag vezérelt légkondicionálóval, minibárral, bérelhető széffel, szatellit Tv-vel, telefonnal, WIFI-vel (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, parkettás padlóval és erkéllyel rendelkeznek. Mozgáskorlátozottak számára speciális szoba lekérhető.

Standard Room:kb. 24 m2 alapterületű szoba

Standard Bunkbed Room: franciaággyal és emeletes ággyal rendelkező, egy légterű szoba. Alapterülete nagyobb, mint a standard szobáé, egyéb felszereltségében megegyezik azzal.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, éjféli levest, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. Az import italok, török kávé, frissen facsart gyümölcslevek, a diszkóban az italok térítés ellenében kérhetőek. Napközben tea, kávé, sütemények a megadott időben fogyaszthatóak. A hotelben két a`la carte étterem és négy bár áll a vendégek rendelkezésére. Az a`la carte éttermekben történő fogyasztáshoz előzetes foglalás szükséges, és mindkettő étterem a tartózkodás alatt egy-egy alkalommal ingyenesen látogatható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A hotel kültéri és beltéri medencével, egy gyerekmedencével és két csúszdával rendelkezik. Ingyenesen áll rendelkezésre az aerobik, darts, asztalitenisz, boccia, strandröplabda, teniszpálya, valamint a törökfürdő, szauna és a fitneszterem. Térítés ellenében tenisz felszerelés és pályavilágítás, masszázs, kozmetikai kezelések, vízi sportok, játékterem (bowling, biliárd, internet, play station, elektronikus darts) vehetők igénybe. Esténként különböző showműsorok, kéthetente tematikus est szórakoztatja a vendégeket. A kisebbeket 4-12 éves korig mini klub és soft animációs programok várják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, 24 órás szobaszerviz, gyermekfelügyelet, két konferenciaterem, autóbérlés, orvosi ügyelet, üzletek, fényképész, fodrászat bővíti a szolgáltatások körét. WIFI a lobbiban és a medencénél ingyenesen érhető el, míg a szobákban fizetni kell érte.A medencénél és a tengerparton a napozóágyak, napernyők, matracok és a strandtörülközők is díjmentesen vehetők igénybe.

A szálloda weboldala:http://www.cengerbeach.com/

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak