Törökország, Kemer: Amara Prestige Elite 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213524
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



leírásFEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől 40 km-re, Kemertől 8 km-re helyezkedik el 100.000 m2-es területen. Homokos-kavicsos tengerpartja 168 méter hosszú, és egy speciális hídon keresztül közelíthető meg.

ELHELYEZÉS

579 szobájának mindegyike központi vagy egyéni légkondicionálóval, LCD Tv-vel, zene- és mese csatornával, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, köntössel és papuccsal, széffel, mini bárral, tea- és kávékészítési lehetőséggel, ingyenes WIFI-vel, kerámia padlóval, és erkéllyel felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető. Standard szoba: 34 m2-es, tájra néző vagy oldalról tengerre néző kilátással. Family Room Dublex Land View: 50-57 m2-es, kétszintes szoba két hálóval és két fürdőszobával. Pool Family Room: 40-50 m2-es szoba, mely a medence mellett helyezkedik el.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:30-14:30), vacsora (18:30-21:30), gyermek- és bébi menü, diétás- és egészségtudatos ételsarok, fagylalt, snack, kávé, tea, sütemény, gözleme, frissen facsart narancslé a reggelinél, borospince. Helyi alkoholos- és alkoholmentes italok 10:00-24:00 óráig fogyaszthatóak ingyenesen. Három a`la carte éttermében egy alkalommal ingyenesen fogyasztható vacsora, előzetes bejelentkezéssel. Térítés ellenében palackozott-, import-, prémium italok, borok és pezsgő áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medencék, gyermek medencék, csúszdák, aqua park, strandröplabda, aerobik, darts, boccia, kosárlabda, asztalitenisz, fitnesz központ, teniszpálya és felszerelés, nem motorizált vízi sportok (vízibicikli, kenu, engedéllyel rendelkezőknek szörf), animációs programok, diszkó. Térítés ellenében motorizált vízi sportok, személyi edzés, teniszpálya kivilágítás. A spa központ szolgáltatásai közül ingyenesen igénybe vehetőek a török fürdő, szauna, jakuzzi, gőzfürdő, só szoba, wellness központ. Masszázs, különböző kozmetikai és testkezelések térítés ellenében vehetők igénybe. A gyermekek részére számos elfoglaltságot biztosít a hotel mini klubja, továbbá a játszótér, a mini diszkó, és a mini mozi.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás szobaszerviz, 24 órás bisztrószerviz, orvosi ügyelet, fodrászat, ingyenes WIFI, gyermekfelügyelet, mosoda, üzletek, fényképész, autóbérlés, konferenciaterem bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők ingyenesek a medence mellett és a tengerparton is.

A hotel honlapja:http://www.amaraworldhotels.com/hotel/en/amara-prestige-elite/22



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak