Törökország, Kemer: Karmir Resort & Spa 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213546
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az ötcsillagos hotel az antalyai repülőtértől 40 km-re, Kemer városközpontjától 8 km-re található. Gyönyörű homokos-kavicsos tengerpartját egy úttesten át lehet megközelíteni, amitől 90 méterre helyezkedik el a hotel.

ELHELYEZÉS

A négyemeletes szálloda 3 épületben 301 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit LCD Tv-vel, telefonnal, ingyenes széffel, mini bárral (érkezéskor feltöltve), központilag szabályozott légkondicionálóval, laminált padlóval és erkéllyel felszerelt. A családi szobái tájra nézőek, ajtóval elválasztott két hálóval és egy fürdőszobával rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás reggelivel (07:00-10:00), késői reggelivel (10:00-11:00), ebéddel (12:30-14:00), vacsorával (19:00-21:00) és éjféli snackkel (23:00-24:00) szolgál a vendégeknek. A helyi alkoholos- és alkoholmentes italok az ellátás részét képezik. Az import italok fogyasztása térítés ellenében történhet. A`la carte éttermeiben vacsora előzetes foglalással és külön térítés ellenében fogyasztható. Számos bár (lobbi, medence melletti, Jade Pub) bővíti a szolgáltatások körét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső medence, egy gyermek medence, csúszdák, belső medence, nappali és esti animációs programok, aerobik, strandröplabda, vízilabda, mini klub (4-7éves korig), junior animáció (8-12 éves korig) és tinédzser animációs programok (13-17 éves korig). Ezen kívül lehetőség van asztaliteniszezésre, teniszezésre, dartsra, fitneszterem, szauna és török fürdő használatára, kosárlabdázásra, valamint térítés ellenében masszázsra, a tengerparton különböző vízi sportok kipróbálására.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, konferenciatermek, mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet, szobaszerviz, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbi bárban. A napernyők és napágyak a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen használhatók. Strandtörülközőt biztosít a szálloda.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak