Törökország, Kemer: Dosinia Luxury Resort 5*, ultra all inclusive, 2 hét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215980
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Kemerben, a saját partszakaszától pár méterre fekszik. Az antalyai repülőtéről 45 km-re található.

ELHELYEZÉS
A hotel 2017-ben nyílt meg, 222 szobával rendelkezik. Standard room: 22 m2 alapterületű, tájra vagy oldalról a tengerre nyújt kilátást, erkéllyel, légkondicionálóval, zuhanykabinos fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, kábel televízióval, mini bárral, kávé és tea készítéséhez szükséges eszközökkel, széffel felszerelt. Family room: 44 m2 alapterületű, tájra néző, erkéllyel, légkondicionálóval, fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, kábel televízióval, mini bárral, kávé és tea készítéséhez szükséges eszközökkel, széffel felszerelt.
ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható. A főétteremben kerül felszolgálásra a reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora, esti snack. Az ott tartózkodás alatt, egyszeri alkalommal, előzetes foglalást követően lehetőség van ingyenesen fogyasztani az a`la carte éttermek valamelyikében. Továbbá várja a vendégeket a Marin bár, a Flamingó bár, az Irish Pub, a snack bár és a Foxy bár. 0-24 szobaszerviz működik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső medencék, belső medencék, gyermekmedence, fitneszközpont, boccia, darts, aerobik, aquarobik, strandröplabda, asztalitenisz, török fürdő, gőzfürdő, szauna, diszkó, térítés ellenében: jet ski, kenu, vízi bicikli, szörf, egyéb vízi sportok, masszázs, szépészeti kezelések segítik a vendégek pihenését. Napközben és esténként különböző szórakoztató programok kerülnek lebonyolításra. A gyermeket mini klub és mini diszkó várja 4-12 éves korig.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Ingyenes WIFI a szobákban és a közös helyiségekben, parkoló, térítés ellenében: üzletek, orvosi szolgálat, mosoda, ruhatisztító, autóbérlés, fax bővítik a szolgáltatások körét. A tengerparton és a medencénél a napágyak, napernyők, matracok, strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely honlapja: www.dosinialuxuryresort.com

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 10.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát.

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak