Törökország, Kemer: Paloma Renaissance Beach Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 36276
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



USP: A PALOMA Foresta Resort & Spaálomszép nyaralást kínál a Taurus-hegység lábánál.

Fekvése: Közvetlenül a szállodához tartozó, hosszú, homokos/kavicsos strandon fekszik. Kemer kb. 18 km-re (taxi és olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 60-100 perc.

Felszereltsége: A kényelmes létesítményben 346 szoba található az 5 emeletes főépületben és több 2 szintes melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, teraszos főétterem, 6 a`la carte-étterem (nemzetközi, hal és török ingyenesen, ázsiai, steakhouse és mexikói térítés ellenében), shisha-lounge (vízipipa térítés ellenében), bárok és üzletek. A gyönyörű kertben 3 édesvizű úszómedence, az egyik 3 vízicsúszdával, relax-medence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Strandpavilonok térítés ellenében 10.00 és 18.00 óra között.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A2A/A3A: A főépületben található, elegánsan berendezett szobákban ülősarok, szőnyegpadló, légkondicionálás (szezontól függően időszakos üzemeltetéssel), telefon, LCD SAT-TV, minibár, ingyenes WIFI, kávé-/teafőző, széf, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.

A2B/A3B: Oldalról tengerre nézők.

A1M - Egyágyas szobák.

A2E - Junior-suitek: A főépületben, tágasabbak, fürdőszoba vagy zuhanyozó, fürdőköpeny, papucsés balkon vagy terasz.

A2F - Junior-suitek: Tengerre nézők és balkon vagy terasz.

A2J/A3J - Családi szobák összekötő ajtóval: A kertben helyezkednek el, a melléképületekben, kombinált nappali/hálószoba heverővel, külön hálószoba, zuhanyzó és WC.

A2G/A3G/A4G - Családi szobák összekötő ajtóval: A főépületben találhatók, tágasabbak, kombinált nappali/hálószoba heverővel, külön hálószoba, 1 fürdőszobával és 1 zuhanyozóval rendelkeznek, fürdőköpeny, papucs és balkon.

A2H/A3H/A4H - Duplex-villák:A kertben helyezkednek el, a melléképületekben, 2 szintesek, az alsó szinten kombinált nappali/hálószoba heverővel, 1 zuhanyozó, WC. A felső szinten 2 hálószoba (az egyik dupla ággyal, a másik 2 külön ággyal), 1 fürdőszoba, WC,fürdőköpeny, papucs és balkon vagy terasz. Érkezéskor 1 gyümölcskosár és virág a szobákban.

Foglalható Joker-szoba A2S is.

Sport: Kosárlabda, biliárd, boccia, darts, aerobik, fitneszterem, 6 teniszpálya (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében), strandröplabda, vízigimnasztika, minigolf és minifoci. Térítés ellenében: tenisztanfolyam valamint vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Fedett medence, hamam és szauna (csak a fedett medencénél ingyenesen). Térítés ellenében: a Harmonia spa-központ szolgáltatásai (belépés 16 éves kortól): gőzfürdő, szauna, szolárium, különböző masszázsokéskozmetikai kezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, játszótér,játszószoba, gyermekanimáció, mini-diszkó ésmini-klub (4-12 éveseknek),gyermekbüfévalamint gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Animációs programok, show-műsorok, élőzene és diszkó.

VÍZICSÚSZDÁK: Aquapark 3 vízicsúszdával.

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok a különböző bárokban egész nap. Reggeli későn kelőknek. A reggelinél frissen facsart narancslé. Biobor a piano-bárban, a főétteremben és az a`la carte-étteremben. A minibárba naponta üdítőket, sört és vizet készítenek be. Snack-ételek délután és éjfélkor. Délutánonként kávé, tea és sütemények. Fagylalt délben és este a főétteremben.Vacsorázni az a`la carte-éttermekben is lehet (részben térítés ellenében, előzetes foglalással). Friss gyümölcsöket, kis snack-ételeket és különböző frissítőket bizonyos időpontokban a medencénél és a strandonis felszolgálnak. Kulináris fesztivál 2 hetente.

Turbókedvezmény: 2017.12.31-ig történő foglalás esetén 3,- EUR/teljes árat fizető fő/éj kedvezmény (min. 7 éjszakás tartózkodás esetén).

Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.02.28-ig történő foglalás esetén 30% kedvezmény a szállás díjából.

2018.04.30-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

Árkedvezmény (F): 14=1305.17.-05.23., 08.23.-08.29., 09.27.-10.03. közötti érkezés esetén.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 10% kedvezmény a szállás díjából (egyágyas szobák családi szobák és duplex-villák foglalása esetén nem érvényes).

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak