Törökország, Alanya: Eftalia Village 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 161404
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 100 km-re, Alanyától 18 km-re, Konakli központjától 4 km-re található. A hotelt a homokos-kavicsos tengerparttól csupán egy autóút választja el, mely felüljárón vagy alagúton keresztül közelíthető meg. A hotel vendégei igénybe vehetik az Eftalia Island tengerparti szórakoztató komplexum szolgáltatásait.

ELHELYEZÉS
A 12 bungalóból álló szálloda 425 szobával rendelkezik, melyből négy mozgássérültek részére speciálisan felszerelt szoba. A szobák légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral (vízzel feltöltve), bérelhető széffel, ingyenes WIFI-vel, laminált padlóval, fürdőszoba/ WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel felszereltek. A pótágy minden szobatípusban kihúzható kanapéágy is lehet.

Standard Land View: 28 m2 alapterületű, egy légterű szoba.

Standard Big Double Land View: 32 m2 -es, egy légterű szoba.

Family Room A: 39 m2-es, két hálószobával rendelkező családi szoba.

Family Room B: 58 m2-es, három hálószobával rendelkező családi szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:00), helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00-23:00 óráig. Napközben snack ételek, fagylalt, kávé, tea, sütemény fogyasztható. Térítés ellenében röviditalok az Eftalia Island-en (a strandon), minden ital a diszkóban, import italok, koktélok, palackozott borok, frissen facsart gyümölcslé, török kávé, szemes kávé fogyasztható. Az a`la carte éttermeiben előzetes bejelentkezéssel 7 euró/fő díj ellenében lehet vacsorázni. Előzetes lekérésre a szálloda glutén- és laktózmentes menüt biztosít.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A szálloda területén külső medencék, gyermek medence, csúszdák, valamint teniszpálya, kosárlabda, biliárd, szauna, törökfürdő áll rendelkezésre. A spa központ kezelései, a masszázs és a gőzkabin térítés ellenében vehető igénybe. Az Eftalia szállodák közös tengerparti szakaszán, az Eftalia Islanden csúszdapark, medencék, éttermek, bárok, valamint számos sportolási- és szórakozási lehetőség (strandröplabda, futball, aerobik, vízilabda, asztalitenisz, vízi sportok, mini klub, játszótér, diszkó, esti show műsor) várja a látogatókat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Orvosi ellátás, fodrászat, üzletek, autóbérlés, pénzváltás, mosoda, konferenciaterem, a szobákban és a közös helyiségekbeningyenes WIFI bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak, napernyők, matracok ingyenesen vehetők igénybe a tengerparton és a medence mellett. Strandtörülközőt kb. 5 euró/fő letét ellenében lehet használni.

A szálloda weboldala: https://www.eftaliahotels.com/en/eftalia-village-hotel

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.eftaliahotels.com/en?ubk_process=reset#html5-video

Légifelvétel az Eftalia Islandről: https://www.youtube.com/watch?v=vDNUY6OkqtE



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak