Törökország, Alanya: Antique Roman Palace Hotel 4*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216919
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Alanyában található 2,5 km-re a városközponttól és 122 km-re az Antalya repülőtértől. Alanya központjába egy könnyed sétával, helyi buszjárattal vagy taxival is könnyen bejuthatunk. 20 méterre lévő homokos-kavicsos strandját csupán egy út választja el. A szállodát elsősorban pihenni vágyóknak ajánljuk, akik Alanyához közeli hotelt keresnek.

ELHELYEZÉS

A szálloda összesen 113 szobával rendelkezik, ebből 11 eco szoba, 99 standard szoba, 2 suit szoba és egy mozgássérültek számára speciálisan kialakított szobával. A szobák mindegyike erkéllyel (kivétel az eco room), központilag szabályozott légkondicionálóval, telefonnal (fürdőszobában is), szatellit Tv-vel, széffel, mini bárral, tea- és kávékészítési lehetőséggel, zuhanyzós fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval felszerelt. A standard szoba 20-22m2alapterületű, az eco szoba 18-20 m2területű, erkély nélküli szoba, mely felszereltségében megegyezik a standard szobákkal.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:30-10:00), késői reggelit (10:00-11:00), ebédet (12:30-14:00) és vacsorát (19:00-21:00). A főétkezések büféasztalos rendszerben kerülnek felszolgálásra a Teras étteremben. Az a`la carte étteremben előzetes foglalást követően, az egy hetes ott tartózkodás alatt egy alkalommal lehetőség van ingyenesen étkezni. Import alkoholos- és alkoholmentes italok, koktélok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé fogyasztása térítés ellenében lehetséges. Kávé, tea, sütemény, éjféli leves, snack ételek, pizza, szendvics, hamburger és jégkrém (díjmentesen, hetente 3 alkalommal) kaphatóak. A hotel öt bárral rendelkezik, melyek közül az Agora Bár 0-24 órában áll a vendégek rendelkezésére.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence csúszdával, relax medence, két gyermekmedence, fitnesz központ (10:00-20:00), darts, boccia, asztaltenisz, aerobik, vízi gimnasztika, térítés ellenében: szauna, török fürdő, különböző masszázsok segítik a vendégek kikapcsolódását. A tengerparton vízi sportolási lehetőségek is adottak, melyek térítés ellenében vehetők igénybe. A hotel számos programmal kedveskedik az idelátogató vendégek számára: a nyári időszakban hetente egyszer élő zene és török est. A gyerekeket 4-12 éves korig mini klub és mini diszkó várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI, térítés ellenében: orvosi szolgálat, mosoda, telefon és fax bővítik a szolgáltatások körét. A napozóágyak, matracok és a napernyők ingyenesen, a strandtörülközők letét ellenében állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely honlapja:www.antiqueromanpalace.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak