Törökország, Antalya: Sealife Family Resort 5*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 182127
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 239 szobával rendelkező szálloda 25 km-re található Antalya repülőterétől, Antalya belvárosától kb. 4 km-re, a homokos-aprókavicsos tengerparttól kb. 150 m-re helyezkedik el, amelyet egy alagúton át lehet megközelíteni. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napernyők, napágyak, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbybanésaszobákban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében orvosi ellátás, szobaszerviz, mosoda, fodrászat és autókölcsönző bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát elsősorban családoknak ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.
ANTALYA:A Török Riviéra legnagyobb városa, melyet vízesései és építészeti műemlékei is ismertté tesznek. A város egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr.e.130-ban épült. A régió tengerpartjai homokosak és aprókavicsosak, valamint lassan mélyülnek.



Ellátás
All inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Import alkoholos és alkoholmentes italok,üvegesitalok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte étteremben térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.


Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Strandtörölköző, Mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, Lobby bár, Külső medence, Medence bár, Központi étterem, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napágy (tengerparton), Napágy (medencénél), Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Konferencia terem, Diszkó bár, Orvosi ügyelet, Üzletek, Autóbérlés,


Szórakozás
Biliárd, Darts, Diszkó, Esti showműsorok, Fitneszterem, Asztalitenisz, Vízi aerobik,


Wellness
Masszázs, Szauna, Gőzfürdő, Törökfürdő,


Gyermekeknek
Miniklub, Gyermekmedence, Mini diszkó,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak