Törökország, Antalya: Kervansaray Kundu Beach Hotel 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213571
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda 14 km-re található Antalya központjától és 12 km-re a repülőtértől. Közvetlenül a 135 méter hosszú homokos tengerparton fekszik, melyen egy stég is található.

ELHELYEZÉS

A szálloda összesen 400 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, zuhanyzó/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini hűtővel (naponta üdítővel feltöltve), széffel felszerelt és erkélyes. Az eco és promo szobák a földszinten helyezkednek el.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás keretein belül: reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-10:30), ebéd (12:30-14:30), snack (12:00-16:00), gözleme (11:30-15:30), vacsora (19:00-21:30), éjjeli snack, leves (23:30-01:00), gyermek büfé (18:45-19:30), alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztása. A fő éttermen kívül egy tengerparti snack étterem és bár, egy medence melletti snack étterem és bár, egy `Piano bár”, egy `Havana bár”, egy diszkó bár és három a`la carte étterem áll a vendégek rendelkezésére; melyek közül egy hal ételeket, egy olasz, egy pedig török specialitásokat kínál.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Aqua park 6 csúszdával, kültéri medence, beltéri medence, kültéri gyermekmedence, esti nappali és esti szórakozató programok, diszkó, show műsorok. Wellness és spa központ szolgáltatásai: török fürdő, szauna, jakuzzi, térítés ellenében masszázs. Sportolási lehetőség: fitnesz központ, asztalitenisz, két teniszpálya, kosárlabdapálya, mini foci, strandröplabda, mini golf, térítés ellenében biliárd és különféle vízi sportok (ring, vízisí, jetski, parasailing, búvárkodás). Gyermekek részére játék szoba, mini klub, játszótér, mini diszkó.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A WIFI a közös területeken és a szobákban letét ellenében érhető el. A napozóágyak, a matracok, a napernyők és a strandtörülközők a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen használhatóak. Térítés ellenében: szobaszerviz, konferenciaterem, orvosi ellátás, valutaváltás, autókölcsönzés, fodrászat, ékszerüzlet, ajándékbolt, piac, butikok, foto bolt, internetkávézó bővítik a szolgáltatások körét.

A szálloda weboldala: www.kervansarayhotels.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak