Törökország, Belek: Sherwood Dreams 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 118164
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 304 szobával rendelkező szálloda kb. 40 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 5 km-re Belek központjától, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton.
A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek és bárok várják a vendégeket. A szórakozásrólsoft animációs és sportprogramok gondoskodnak. Wireless internetezésre a szálloda területén ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében üzletek, orvosi ellátás és mosoda bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát szolgáltatásai miatt elsősorban családos utasainknak ajánljuk.Az őszi-téli időszakban a hotel a leírásban szereplő, valamint a felsorolásban látható szolgáltatásokon változtathat és szüneteltetheti azokat, erre irodánknak nincs ráhatása.2022 ősz és téli időszakban a szállodában 1 db belső fűtött medence áll rendelkezésre (időjárás függvényében változhat).Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda Aquaparkja az őszi-téli időszakban zárva tart a medencékkel együtt.BELEK:A beleki régiót a gyönyörű türkizkék tenger látványa, a zöld fenyvesek és a golf pályák határozzák meg. Az itt található szállodák nagy többsége hatalmas területen helyezkedik el. A régió tengerpartja nagyrészt homokos/aprókavicsos és többnyire lassan mélyül, kivétel Bogazkentben, ahol a tengerpart gyorsabban mélyül, kavicsos/köves/sziklás, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, tea, kávé, sütemény, éjjeli snack (23:00-00:00).A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok 00:00-24:00 között térítésmentesen fogyasztható. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, az a`la carte éttermek szolgáltatása, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, központi étterem, étterem bár, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, üzletek, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz,

Szórakozás
kosárlabda, biliárd, bowling, diszkó, fitneszterem, élő zene, soft animáció, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, gyermeksarok, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak