Törökország, Belek: Club Güral Premier Belek 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 132801
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



USP: Elsőosztályú szálloda, ideális választás egy pihentető családi nyaraláshoz.

Fekvése: Közvetlena homokos strandon fekszik. Belek központja kb. 1 km-re (taxik és olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc.

Felszereltsége: A kedvelt létesítményben 568 szoba található22 bungalóépületben, melyek a hatalmas kertben helyezkednek el. A vendégek rendelkezésére áll recepció, ingyenes WIFI a hallban és a pool-bárnál, büféétterem, snack-étterem (szezonális üzemeltetéssel, az igények függvényében), bárok, üzletek és fodrászat. A szép kertben édesvizű úszómedencék és pool-bárok. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Strandpavilonok térítés ellenében.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1C/A2C/A3C - De Luxe-szobák: Kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás (központi üzemeltetéssel, májustól szeptemberig), digitális széf, ingyenes WIFI, LCD SAT-TV zenecsatornákkal, telefon, párnaválaszték, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőszoba pezsgőfürdős káddal, WC és balkon.

A2D/A3D/A4D - Családi szobák: 2 hálószoba (az egyikben dupla ágy,a másikban2 külön ágy) összekötő ajtóval valamint LCD SAT-TV-vel és minibárral mindkét szobában.

B2D/B3D - Suitek: Nagyon igényesen berendezettek, 1 tágasabb szoba 1 dupla ággyal és 1 külön ággyal, nagy fürdőszoba márványpadlóval, pezsgőfürdővel és külön zuhanyozóval, valamint kiegészítve ülősarokkal és gardróbszobával.

B2F/B3F - Suitek:A fürdőszobában dupla mosdóval, a balkonon heverővel rendelkeznek, valamint kiegészítve fürdőköpennyel, papuccsal, vízforralóval és közvetlen kijárattal a medencéhez.

B2E/B3E/B4E - Családi szobák: 2 külön szobával rendelkeznek, LCD SAT-TV és minibár mindkét szobában, a 2. szobában 2 külön ágy valamint külön fürdőszoba pezsgőfürdős káddal és WC-vel.

B2G/B3G/B4G - Családi szobák: A 2. szobában külön fürdőszoba zuhanyozóval, valamint kiegészítve fürdőköpennyel, papuccsal, vízforralóval és közvetlen kijárattal a medencéhez.

Sport: Fitneszterem, asztalitenisz, vízigimnasztika és 8 strandröplabda pálya. Térítés ellenében: kerékpárok, tenisziskola 8 salakos teniszpályával, golfpályák a közelbenés vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Aspa- és wellness-központszolgáltatásai:szauna és hamam, térítés ellenében: különböző masszázsok és kozmetikai kezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedencék, Kids Club Happyland mini-klub(professzionális, 4-12 éveseknek, 10.00 és 23.00 óra között), tini-klub (13-17 éveseknek, júliusban és augusztusban), játszótér, mini-diszkó és gyerekteniszpályák.

Szórakozás: Animációs programok, esti show-műsorok, diszkó és játékterem (térítés ellenében).

VÍZICSÚSZDÁK: A szállodához tartozik a kb. 15.000 m2-es aquapark 5 medencével valamint 16 vízicsúszdával felnőtteknek és gyerekeknek (10.00 és 18.00 óra között).

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap. A minibárba naponta üdítőket, sört, chipset, kekszeket és csokoládét készítenek be. Reggeli későn kelőknek. Délutánonként snack-ételek. Fagylalt egész nap. Frissen facsart narancslé.

Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.01.31-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

2018.02.28-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

2018.04.30-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából (csak a 04.01.-05.19. illetve 09.21.-10.27. közötti tartózkodásoknál).

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2-3 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak