GOLF TIPP! Törökország, Belek: Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158124
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



USP: Elsőosztályú szállodában maximális kényelem és minden igényt kielégítő szolgáltatások biztosítják a tökéletes kikapcsolódást.

Fekvése: A szállodához tartozó, homokos/kavicsos strandon fekszik, fürdőstég is rendelkezésre áll. Belek kb. 1 km-re, Antalya kb. 35 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 40-75 perc.

Felszereltsége: A szállodában összesen 553 szoba található a főépületben és több villában, melyek a Carya Golf Residence részben helyezkednek el. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, WIFI (a közös helyiségekben ingyenesen), teraszos büféétterem, 5 a`la carte-étterem (olasz, török, távol-keleti - 15 éven felüli vendégeknek - és halételek, az éttermek felváltva tartanak nyitva, előzetes foglalással, térítés ellenében), cukrászda, bárok, üzletek és fodrászat. A kertben hatalmas medencés rész 4 édesvizű úszómedencével, relax-medence (15 éves kortól) valamint hullámmedence és aquapark vízicsúszdákkal ingyenesen. Pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél, a strandon és a fürdőstégen ingyenesen vehetők igénybe. Strandpavilonok térítés ellenében.

Helyi besorolás:

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A: A főépületben található szobákban dupla ágy vagy 2 külön ágy, párnák a`la carte, ülősarok, gardróbszoba, minibár, kávé-/teafőző, légkondicionálás, digitális széf, LED tükör-TV, WIFI, telefon, vasaló/vasalódeszka, hajszárító, fürdőköpeny, papucs, fürdőszobai szett gyerekeknek, fürdőszoba és zuhanyozó, 2 mosdó, WC és balkon kilátással a golfpályára.

A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.

A2C/A3C/A4C - Junior-suitek: A főépületben találhatók, nappali és külön hálószoba, gardróbszoba, maxibár, kávé-/teafőző, Nespresso-szett, 2 fürdőszoba (az egyikben zuhanyozó és pezsgőfürdős kád, WC, 2 mosdó, LED tükör-TV, a másikban zuhanyozó és WC) és tengerre néző balkon.

A2D/A3D/A4D - Családi szobák: A főépületben találhatók, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba (az egyikben zuhanyozó és fürdőkád, WC, 2 mosdó, a másikban zuhanyozó és WC) és tengerre néző terasz.

A2F/A3F - Golf szobák: Közvetlenül a golfpálya mellett, a Carya Golf Residence melléképületben találhatók, dupla ágy vagy 2 külön ágy, ülősarok, gardróbszoba, egyébként hasonló berendezéssel, mint a normál főépületi szobák. Közvetlen kijárattal rendelkeznek a medencéhez.

A2G/A3G/A4G - Golf Junior-suitek: Közvetlenül a golfpálya mellett, a Carya Golf Residence melléképületben találhatók, nappali és külön hálószoba, gardróbszoba és 2 fürdőszoba (az egyikben zuhanyozó és fürdőkád, WC, 2 mosdó, a másikban zuhanyozó és WC), Nespresso-szett, maxibár, nagy napozóterasz és közvetlen kijárattal a privát medencéhez.

Sport: Fitneszterem, Les Mills fitnesz program (Bodybalance, Bodypump), pilates, zumba, darts, asztalitenisz, kosárlabda, foci, 6 teniszpálya és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd, bowling, Carya golfpálya kb. 50 m-re, golf- és teniszoktatás valamint vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Fedett medence, gőzfürdő, hamam és szauna. Térítés ellenében: különböző masszázsok, arc- és testkezelések a spa-ban.

Gyerekek: Mini-klub (4-12 éveseknek, 10.00-12.00 óra és 14.00-18.00 óra között), játszótér, gyerekanimáció és show-műsorok gyerekeknek, gyerekbüfé és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Élőzene, animációs programok esti show-műsorokkal, tánc, partik, éjszakai klub. Térítés ellenében: játékterem és kalandpark.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

  • Ultra All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Tematikus büfévacsorák. Helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap. Snack-ételek, kávé, tea és sütemények. A minibár naponta feltöltésre kerül. Éjféli snack 23.30 és éjjel 01.30 óra között.

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.12.31-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.01.31-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.02.28-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.03.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-11 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2 gyermek 2-4 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
    További úti célok


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak