Törökország, Belek: Voyage Belek Golf & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 177327
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



USP: Kiváló konyha, kitűnő kiszolgálás, rengeteg sportolási lehetőség és igényes wellness-központ, mindez gyönyörű környezetben.

Fekvése: Közvetlen a lassan mélyülő, homokos strandon fekszik. Belek központja kb. 2 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 45-75 perc.

Felszereltsége: A főépületből, 2 melléképületből ("A"/"B" blokk) és több 2 szintes bungalókból álló luxusszállodában 559 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll recepció, liftek, ingyenes WIFI, 2 büféétterem (az egyik csak felnőtteknek), 8 a`la carte-étterem (török, mexikói, görög, kínai és hal ingyenesen, olasz, japán és steakhouse térítés ellenében), bárok, cukrászda, fodrászat, játékterem, mozi és üzletek. A nagy kertben édesvizű úszómedence, 2 relax-medence és egy további medence vízicsúszdákkal valamint pool-bár. Fedett úszómedence. 2 fürdőstég (az egyik csak felnőtteknek). Strandonpavilonok térítés ellenében. Törölközők, napágyak, matracok és napernyők a medencéknél és a strandon is ingyenesen.

Helyi besorolás:

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A - Bungalószobák: A bungalókban található szobákban parketta, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, ingyenes WIFI, széf, minibár, kávé-/teafőző, hajszárító, zuhanyozó, WC és kertre néző balkon.

B1B/B2B/B3B: A főépületben található szobák és oldalról tengerre néző balkon.

A1G/A2G/A3G: A `B” blokkban található modern szobák, hasonló berendezéssel mint a bungalószobák.

B1A/B2A/B3A: Az `A” blokkban található, tágasabb szobák és tájra néző balkon.

A2C/A3C/A4C - Családi bungalószobák összekötő ajtóval: 2 hálószoba (az egyik dupla ággyal, a másik a gyerekek részére 2 külön ággyal) összekötő ajtóval, zuhanyozó és kertre néző balkon.

B2C/B3C/B4C - Családi szobák összekötő ajtóval: A `B” blokkban található, 2 hálószoba (az egyik dupla ággyal, a másik a gyerekek részére 2 külön ággyal) összekötő ajtóval, zuhanyozó és kertre néző balkon.

B2E/B3E/B4E - Családi szobák összekötő ajtóval: Az `A” blokkban található és tájra néző balkon.

B2D/B3D/B4D - Családi szobák összekötő ajtóval: A főépületben találhatók, 2 hálószoba (az egyik dupla ággyal, a másik a gyerekek részére 2 külön ággyal) összekötő ajtóval, zuhanyozó és és oldalról tengerre néző balkon.

A2B - De Luxe-szobák: A főépületben található szobák, tágasabbak, nappali és külön hálószoba, fürdőszoba pezsgőfürdővel, zuhanyozó, fürdőköpeny, felsőbb emeleteken helyezkednek el és oldalról tengerre néző balkon.

Sport: Aerobic, boccia és íjászat (időjárásfüggő), asztalitenisz, fitneszterem, 4 teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében) valamint streetball-pálya. Térítés ellenében: bowling, biliárd és vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Gőzfürdő, hamam és szauna. Térítés ellenében: a wellness-központ szolgáltatásai, mint pl. masszázs és wellness-csomagok.

Szórakozás: Animációs programok,esténként show-műsorok és élőzene, diszkó.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (minden szobatípusnál).

  • CSALÁDOKNAK: Külön gyermekmedence, vízicsúszdák (időszakos üzemeltetéssel), játszótér, vidámpark (3-15 éveseknek),mini-diszkó, mini-klub (4-12 éveseknek) és tini-klub (13-15 éveseknek), gyermekbüfé és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

    NÁSZUTASOKNAK: >
  • Gyümölcs, virágés 1 üveg pezsgőérkezéskor a szobában.

  • Ultra All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap. A minibárba naponta sört, üdítőket és vizet készítenek be. Reggeli későn kelőknek. Délutánonként snack-ételek, kávé, tea, sütemények és gyümölcs. Fagylalt (időszakosan). Vacsorázni tartózkodásonként 1x az 5 ingyenes a`la carte-étterem egyikében is lehet (előzetes foglalással). Éjféli snack. Frissen facsart gyümölcslevek reggelinél.

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.02.28-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.03.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak