Törökország, Belek: Royal Adam & Eve Hotel 5*, ultra all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224617
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A 100.000 m2-en elterülő szálloda, az antalyai repülőtértől 35 km-re, Belektől 4 km-re fekszik. Közvetlenül, saját homokos-kavicsos tengerparttal rendelkezik. A hotel kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad!

ELHELYEZÉS
A szálloda összesen 478 főépületi szobával és 68 villa szobával rendelkezik, melyek mindegyike erkéllyel, jakuzzival, gőzfürdővel, sminktükörrel, mini bárral (naponta üdítővel, sörrel és vízzel újratöltik), maxi bárral (fogyasztás térítés ellenében), szatellit Tv-vel, telefonnal, ingyenes WIFI elérhetőséggel, kávé- és teakészítési lehetőséggel, papuccsal, széffel és központilag szabályozott légkondicionálóval rendelkezik. Naponta takarítják a szobákat, a törülközőket naponta-, míg a lepedőket három naponta cserélik.
Nászutas szoba (Honeymooner design room): 64 m2-es, egy hálószobával és zuhanyzós fürdővel rendelkezik, valamint 16 m2nagyságú erkély tartozik hozzá. Oldalról tengerre néző (side sea view) kilátással rendelkezik. 90 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonattal rendelkező házastársak esetében foglalható, melyhez igazolás szükséges.
Romantikus pároknak szoba
(Romantic couples design room): 64 m2-es, egy hálószobával és zuhanyzós fürdővel rendelkezik, valamint 16 m2nagyságú erkély tartozik hozzá. Oldalról tengerre néző (side sea view) kilátással rendelkezik. Csak házastársak vagy párkapcsolatban lévő vendégek részére foglalható.


ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-11:00), ebédet (13:00-14:30) és vacsorát (19:00-21:30) büférendszerben, különféle snackeket a nap folyamán, minden helyi és néhány import alkoholos- és alkoholmentes italt (napi 24 órában), valamint italokat a diszkóban. Térítés ellenében hét a`la carte étterem, bizonyos import és különleges italok állnak rendelkezésre. A szállodában cukrászda, bisztró és nyolc bár is szolgálja a vendégek kényelmét.Előzetes lekérésre a szálloda glutén- és laktózmentes menüt biztosít.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Öt külső és egy belső medence, csúszdák, török fürdő, finn és orosz szauna, aroma kabin, gőzfürdő, fitnesz központ, jakuzzi, aerobik, pilates, vízi torna, táncórák, jóga, squash (felszereléssel), tenisz, strandröplabda, asztalitenisz, mini foci, vízilabda, darts, animációs programok, zenei programok, témaestek segítenek a kikapcsolódásban. Térítés ellenében privát török fürdő, masszázs, széles körű spa szolgáltatások, vízi sportok, teniszoktatás, teniszfelszerelés, biliárd, sportpályák kivilágítása áll rendelkezésre.


EGYÉB INFORMÁCIÓ
Üzletek, konferenciaterem, mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI díjmentes a közös területeken és a szobákban is. A napernyők, napozóágyak és a strandtörülközők ingyenesen használhatóak.

A hotel honlapja:http://www.adamevehotel.com/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak