Törökország, Belek: Crystal Family Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225907
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 380 szobával rendelkező szálloda kb.40 km-re található Antalya repülőterétől, Belek központjától kb.8 km-re, a homokos-aprókavicsos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek és bárok várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napernyőkés napágyak a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre alobbybaningyenesen van lehetőség. Térítés ellenében orvosi ellátás, szobaszerviz, mosoda, fodrászat és üzletek bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát elsősorba családos utasainknak ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.
BELEK: A beleki régiót a gyönyörű türkizkék tenger látványa, a zöld fenyvesek és a golf pályák határozzák meg. Az itt található szállodák nagy többsége hatalmas területen helyezkedik el. A régió tengerpartja nagyrészt homokos/aprókavicsos és többnyire lassan mélyül, kivétel Bogazkentben, ahol a tengerpart gyorsabban mélyül, kavicsos/köves/sziklás, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.



Ellátás
All inclusiveellátás, mely 70:00-21:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délután snackek, délutáni tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snack (23:30-00:30). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital, tea, kávé 10:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.


Térítés mentes szolgáltatások
Vízi csúszdák, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Konferencia terem, Orvosi ügyelet, Üzletek, Fodrászat, Internet kávézó, Mosoda, Szobaszerviz,


Szórakozás
Animációs műsorok, Kosárlabda, Strandröplabda, Biliárd, Bowling, Mozi, Számítógépes játékok, Darts, Esti showműsorok, Fitneszterem, Golfpálya, Minigolf, Asztalifoci, Asztalitenisz, Teniszfelszerelés, Teniszpálya világítás, Teniszpálya, Vízi aerobik, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness
Belső medence, Jakuzzi, Masszázs, Peeling, Szauna, SPA központ, Gőzfürdő, Törökfürdő, Wellness központ,


Gyermekeknek
Miniklub, Gyermekmedence, Gyermek csúszda, Játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 745 utazás 358 503 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak