Törökország, Belek: Papillon Ayscha 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 232953
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 363 szobával rendelkező szálloda kb. 35 km-re található Antalya repülőterétől, Belek központjától kb. 4 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek és bárok találhatók. A kertben szabadtéri medencék, gyerek medence, az épületen belül beltéri medence(mindegyikfűtött) várja a vendégeket. A napágyak, napernyők, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre.Aszórakozásrólsoftanimációséssportprogramokgondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében szobaszerviz, üzletek, autóbérlés, mosoda és orvosi ellátás bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát elsősorban családoknak és kikapcsolódásra vágyó utasainknak ajánljuk.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a téli szezonban minden szolgáltatás időjárás függő, így a hotel azok tartalmán, időpontjain bármikor változtathat, egyes szolgáltatásokat szüneteltethet. Erre irodánk nincs ráhatással.
BELEK: A beleki régiót a gyönyörű türkizkék tenger látványa, a zöld fenyvesek és a golf pályák határozzák meg. Az itt található szállodák nagy többsége hatalmas területen helyezkedik el. A régió tengerpartja nagyrészt homokos/aprókavicsos és többnyire lassan mélyül, kivétel Bogazkentben, ahol a tengerpart gyorsabban mélyül, kavicsos/köves/sziklás, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben,délutáni tea, kávé és sütemény, éjjeli snack (23:00-01:00).A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital 00:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import italok, prémium kategóriájú italok, energia italok,frissenfacsartgyümölcslé valamintaz a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, nászutas csomag, lift, lobby bár, külső medence, központi étterem, vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
diszkó bár, orvosi ügyelet, üzletek, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, aquapark, kosárlabda, biliárd, boccia, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, gimnasztika, gyermek animációs programok, élő zene, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi aerobik,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, manikűr, masszázs, pedikűr, peeling, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermeksarok, gyermekmedence, minidiszkó,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 740 utazás 358 456 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak