Törökország, Kemer: Rixos Sungate Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 43590
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



USP: A Hotel Rixos Sungate hatalmas területen fekvő, minden igényt kielégítő létesítmény exkluzív wellness-szolgáltatásokkal. Hotelünkben több medence és 10 vízicsúszdával rendelkező aquapark várja vendégeinket. A csúszdázást követően lehetőség nyílik a 8.000 m2-es wellness-központban kipihenni a fáradalmakat vagy egyszerűen csak gyönyörködni a Taurus-hegység nyújtotta lenyűgöző kilátásban.

Fekvése: Közvetlen a hosszú, széles, homokos/kavicsos strandon fekszik, Kemer-Beldibiben. Kemer központja bárokkal, éttermekkel és vásárlási lehetőségekkel kb. 15 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60-100 perc.

Felszereltsége: A 250.000 m2-en elterülő, igényes létesítményben 1094 szoba található a főépületben, több mellék- és villaépületekben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetsarok, 2 büféétterem, 7 a`la carte-étterem (Sushi, hal, mediterrán, francia, Teppanyaki térítés ellenében, török és mexikói ingyenesen), bárok, üzletsor és fodrászat. A szép kertben 10 medence és pool-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencéknél és a strandon is ingyenesen. Strandpavilonok térítés ellenében. Snack-bár a strandon is.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A: A főépületben vagy a teraszos kialakítású melléképületekben található szobákban szőnyegpadló, telefon, ingyenes "Classic" WIFI (szélessávú "Premium" internet térítés ellenében), SAT-TV, Pay-TV, széf, minibár, Maxi-Bar (térítés ellenében), légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.

A1C/A2C/A3C: Tengerre néző szobák.

A2D - Whirlpool-szobák:Pezsgőfürdővel rendelkeznek, fürdőköpeny, zuhanyozó és tengerre néző balkon vagy terasz.

A2B/A3B - Suitek:Tágasabb szobák, kiegészítve külön hálószobával.

A2H/A3H - King-suitek:Tágasabbak, kombinált nappali/hálószoba, külön hálószoba,fürdőköpeny, fürdőszoba, zuhanyozó és tengerre néző balkon vagy terasz.

A2E/A3E -Terracecsaládi-szobák:Avilla épületekben találhatók és kertre nézők, 1 hálószobával és 1gyermekszobával (1 ággyal és 1 heverővel), 2 fürdőszobával és terasszal rendelkeznek.

Foglalható balkon és terasz nélküli Joker-szoba A2S/A3S is.

Sport: Aerobic, 5 teniszpálya (felszerelés térítés ellenében), kosárlabda, íjászat, biliárd, minigolf, fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, vízigimnasztika, kenu és mászófal (részben térítés ellenében). Térítés ellenében: bowling és vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: 2 fedett medence, hamam, szauna és pezsgőfürdő. Térítés ellenében: a kb. 8.000 m2-es wellness-központban masszázs valamint különböző arc- és testkezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedencék, mini-klub (4-7 és 8-13 éveseknek, meghatározott időpontokban), gyermekanimáció, mini-diszkó, gyermekbüfé (este), gyermekszék az étteremben a szabad kapacitás függvényében, Rixy Kingdom kb. 20.000 m2-en labirintussal és aquaparkkal valamint térítés ellenében gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Animációs programok, show-műsorok, diszkó, tématikus partik és mozi.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1C).

  • VÍZICSÚSZDÁK: Nagy aquapark 11 vízicsúszdával.

    Ultra All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Reggeli későn kelőknek. Délutánonként snack-ételek, kávé, tea és sütemény valamint fagylalt. Éjféli snack. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap (prémium márkák és frissen préselt gyümölcslevek térítés ellenében).Vacsorázni tartózkodásonként 1x a 2 ingyenes a`la carte-éttermek egyikében is lehet (előzetes foglalással). A minibárba naponta üditőket, sört és vízet készítenek be.

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.10.31-ig történő foglalás esetén 30% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.12.31-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

    2019.02.28-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    2019.03.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-11 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 5% kedvezmény a szállás díjából.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak