Törökország, Side: Sunclub Maya World Hotel Side 5*, all inclusive, 2 hét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 162448
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A családias hangulatú szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, a homokos-kavicsos tengerparttól 400 méterre található, melyet egy beton sétányon lehet megközelíteni, pár percnyi sétával.Side városközpontjal 5 km-re helyezkedik el, ahová dolmussal könnyedén be lehet jutni (kb. 1 euro/fő/út).

ELHELYEZÉS

A szálloda 260 szobájából 248 standard, 10 családi szoba és 2 lakosztály foglalható. Ezek mindegyike szatellit Tv-vel, mini bárral (fogyasztás térítés ellenében), bérelhető széffel (kb. 2 EUR/nap), telefonnal, légkondicionálóval, fürdő szoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. Promo room: főépületi, tetőtéri szoba, vagy bungaló lehet (mely utóbbi nem a főépületben található). 17 m2 alapterületű, erkéllyel nem rendelkezik, azonban van ablak, és légkondicionáló a szobában.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggelivel (07:00-09:30), késői reggelivel (09:30-10:00), snackkel (11:00-16:00), ebéddel (12:30-14:00), vacsorával (19:00-21:00), éjféli levessel (23:30-24:00) és helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Számos bár (lobbi, medence melletti, kerti, diszkó és tengerparti bár) szolgálja a vendégek kényelmét. Térítés ellenében a`la carte étterem, koktélok, import italok, minőségi borok, palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek fogyaszthatóak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence csúszdával, két gyermek medence, asztalitenisz, gimnasztika, darts, boccia, teniszpálya, török fürdő, szauna, masszázs, jakuzzi, mini klub, játszótér, strandröplabda, nappali és esti animációs programokkal szórakoztatják a vendégeket. A fent említett szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Konferenciaterem, internetsarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség ingyen a lobbiban és néhány szobában, üzletek, fodrászat, orvosi ügyelet. A napágyak, napernyők és a strandtörülközők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a medencénél és a tengerparton egyaránt.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak