Törökország, Kemer: Sauce Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207602
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől 50 km-re, Kemer központjában helyezkedik el. Homokos-kavicsos tengerpartja 150 méter hosszú, és stég is található rajta.

ELHELYEZÉS

330 szobájának mindegyike központi légkondicionálóval, LED Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel, mini bárral (naponta újratöltve), tea- és kávékészítési lehetőséggel, ingyenes WIFI-vel, erkéllyel felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető. Standard szoba: 34 m2 nagyságú szoba, mely tájra vagy tengerre néz October Fest: 34 m2 alapterületű szoba, tájra néző kilátással, saját sör állomással felszerelve

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), vacsora (19:00-21:00). Helyi alkoholos- és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, energiaitalok, fagylalt ingyenesen fogyaszthatók. A szálloda főéttermein kívül 4 bár, 3 concept outlet, és 1 `drink mobile point` színesíti az 5*-os szolgáltatások körét.

Törökországban egyedülállóan itt van lehetőség az `Eat Mobile` és a `Street Food Truck` koncepciók kipróbálására, melyeknek célja, hogy az ebédet a szálloda főéttermén kívül vegyék igénybe a vendégek. A különböző állomásokon az idelátogatók saját maguknak is elkészíthetik ebédjüket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Belső medence, vízi csúszdák, fitneszterem, aerobik, asztalitenisz, jóga, boccia, teniszpálya, kosárlabda, strandröplabda, vízilabda. Térítés ellenében motorizált vízi sportok, katamarán, búvárkodás, sportoktatás (szörf, katamarán, tenisz). A spa központ szolgáltatásai közül ingyenesen igénybe vehetőek a török fürdő, szauna és a belső medence. Térítés ellenében masszázs, különböző kozmetikai és testkezelések. A gyermekek részére számos elfoglaltságot biztosít a hotel mini klubja (4-12 éves korig).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Telefon, fax, mosoda, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet (3 éves kor felett), konferenciatermek, üzletek, fényképész, autóbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők ingyenesek a medence mellett és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak