Törökország, Alanya: Eftalia Ocean 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213486
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda a repülőtértől 100 km-re, Antalya városközpontjától 110 km-re fekszik. A homokos-kavicsos tengerparttól egy út választja el, és aluljárón vagy felüljárón is megközelíthető. A legközelebbi városok dolmussal vagy taxival könnyen elérhetők: Konakli 4 km-re, Alanya 18 km-re található. A hotel vendégei igénybe vehetik az Eftalia Island tengerparti szórakoztató komplexum szolgáltatásait.

ELHELYEZÉS
A szálloda egy főépülettel és három melléképülettel rendelkezik, mely utóbbiban medencekapcsolatos szobák találhatóak. 682 szobájának mindegyike parkettás padlóval, légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, mini bárral (érkezéskor üdítőkkel feltöltve), széffel, ingyenes WIFI-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, valamint erkéllyel rendelkezik. Mozgáskorlátozott szoba lekérhető.

Standard Run Of The House: 35 m2alapterületűszoba

Big Double Run Of The House: 45 m2-es, egy légterű szoba, kihúzható pótággyal.

Family Room Type A: 91 m2alapterületű, kéthálós családi szoba kihúzható pótággyal.

Swim Up Type A: 99 m2-es, közvetlen medencekapcsolatos, kétszintes, kéthálós szoba. A `Run of the house” szoba foglalása esetén az utas (a megadott kategórián belül) azt szobát kapja, ami éppen elérhető: tájra, medencére, vagy tengerre néző is lehet.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátás, mely keretén belül büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:00), valamint korlátlan helyi alkoholos- és alkoholmentes ital (sör, bor, üdítő, ásványvíz, tea, instant kávé) fogyasztható. Térítés ellenében röviditalok az Eftalia Island-en (a strandon), minden ital a diszkóban, import italok, koktélok, palackozott borok, frissen facsart gyümölcslé, török kávé, szemes kávé fogyasztható. A lobbi bár és a Burgerland étterem a nap 24 órájában várja vendégeit. Az a`la carte étterem előzetes bejelentkezéssel ingyenesen vehető igénybe. Előzetes lekérésre glutén- és laktózmentes menüt biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A szálloda területén külső medencék, gyermek medence, belső medence, aquapark, valamint fitneszterem, szauna áll rendelkezésre. A spa központ kezelései, a masszázs és a gőzkabin térítés ellenében vehető igénybe. Az Eftalia szállodák közös tengerparti szakaszán, az Eftalia Islanden csúszdapark, medencék, éttermek, bárok, valamint számos sportolási- és szórakozási lehetőség (strandröplabda, futball, aerobik, vízilabda, asztalitenisz, vízi sportok, mini klub, játszótér, diszkó, esti show műsor) várja a látogatókat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, Tv szoba, konferenciaterem, a főépületben nyolc lift, a szobákban és a közös helyiségekben ingyenes WIFI, pénzváltás, autóbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak és matracok a medence mellett és a tengerparton is díjmentesen állnak rendelkezésre. A strandtörülköző cseréje letét ellenében lehetséges.

A szálloda weboldala: https://www.eftaliahotels.com/en/eftalia-ocean-hotel

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.eftaliahotels.com/en?ubk_process=reset#html5-video

Légifelvétel az Eftalia Islandről: https://www.youtube.com/watch?v=vDNUY6OkqtE



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak