Törökország, Side: Trendy Verbena Beach 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213608
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Sidében fekszik, a saját homokos tengerpartjától csak egy sétány választja el. Az antalyai repülőtértől 58 km-re található.

ELHELYEZÉS

A hotel 359 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike erkéllyel, légkondicionálóval, zuhanykabinos fürdőszobával, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, kanapéval, telefonnal, kábel televízióval, WIFI-vel, mini bárral, vízforralóval, széffel felszerelt. Babaágy kérhető. A standard room 28 m2 alapterületű, tájra vagy oldalról a tengerre néző. A family bunkbed room 34 m2-es, egy franciaágy és egy emeletes ágy található benne. A family room 36 m2 alapterületű, tájra vagy oldalról a tengerre néző, két külön szobával rendelkezik. A suit room 36 m2-es, tengerre néző, egy hálószoba, egy nappali és egy fürdőszoba található benne.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátással foglalható. A főétkezések a Melisse főétteremben kerülnek felszolgálásra büféasztalos rendszerben: reggeli 07:00-10:00, késői reggeli 10:00-10:30, ebéd 12:30-14:30, vacsora 18:30-21:00. Várja a vendégeket az öt a`la carte étterem, ahol előzetes foglalást követően, az ott tartózkodás alatt egy alkalommal, lehetőség van ingyenesen étkezni. Snackek, péksütemények, gözleme, jégkrém, kávé és gyümölcs kapható a tengerparti bárban és az Aqua bárban. Helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital várja a vendégeket a tengerparti bárban, a medencénél lévő bárban, a lobbi bárban, a diszkó bárban, az N`Joy bárban és a Sunset bárban.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medencék, belső medencék, gyermekmedencék, aerobik, táncórák, fitneszközpont, asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, kosárlabda, röplabda, teniszpálya, mini futball, szauna, török fürdő, gőzfürdő, relaxációs szoba, térítés ellenében: biliárd, bowling, masszázs, szépészeti kezelések segítik a vendégek pihenését. Napközben és esténként számos szórakoztató program kerül lebonyolításra. A gyermekeket 4-12 éves korig mini klub és mini diszkó, a fiatalokat 12-17 éves korig tini klub várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Konferenciaterem, térítés ellenében: szobaszerviz, mosoda, orvosi szolgálat, üzletek, fodrászat bővítik a szolgáltatások körét.

A szálláshely honlapja: www.trendy.com.tr/en-US/Trendy-verbena-beach



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak