Törökország, Side: Hotel Royal Dragon 5*, ultra all inclusive, 2 hét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 214527
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



LeírásFEKVÉS

Az egyedi, keleties stílusban épült 50.000 m2 elterülő kiváló minőségű ötcsillagos szálloda az antalyai repülőtértől 48 km-re, Manavgattól 10 km-re, míg Side központjától 5km-re fekszik. A szálloda közvetlenül a homokos, lassan mélyülő tengerparton fekszik. Kiváló választás kisgyermekes családoknak és a nyugalmat keresők számára is.

ELHELYEZÉS

Az 564 szobával rendelkező szálloda standard szobái 40 m2 -esek, melyek mindegyike rendelkezik központilag szabályzott légkondicionálóval, telefonnal, szatellitTv-vel, ingyenes WIFI-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel, mini bárral, amit naponta feltöltenek, kávé és tea bekészítéssel, valamint erkéllyel. A standard szobák maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak. (2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek)

Családi szoba: külön hálóval rendelkezik

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra All Inclusive ellátás, reggeli 07:00-10:00, késői reggeli 10:00-11:00, ebéd 13:00-14:30, vacsora 19:00-21:30, éjszaki snackek 24:00-07:00. A nap 24 órájában ingyenes a helyi alkoholos és alkoholmentes, valamint számos import ital fogyasztása is. Napközben a szálloda snack bárja 12:30-17:00-között gondoskodik a vendégek ellátásáról. A szálloda 10 bárral, köztük 2 tengerparti bárral rendelkezik. A hotel4 a`la carte étteremének egyikében (török, olasz, hal és távol keleti) tartózkodás alatt egyszer, előzetes foglalással ingyenesen lehet étkezni. Amit nem tartalmaz az UAI ellátás: frissen facsart gyümölcslevek, pezsgő, szobaszerviz.Előzetes lekérésre a szálloda glutén- és laktózmentes menüt biztosít.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A környék legnagyobb, 2500 m2 -es szabadtéri medencéje is a hotelben található. Ezen kívül még 2 külső medence és 3 gyerekmedence, 6 felnőtt és 3 gyermek csúszda várja a vendégeket. A gyermekek kikapcsolódásáról mini klub gondoskodik, állandó egész napos programokkal. A felnőttek kikapcsolódásáról spa és wellness központ, törökfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs, szépségápolási kezelések gondoskodnak. Ezen kívül számos sportolási lehetőség: tenisz, bowling, biliárd, a tengerparton vizi sportok.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, mosoda, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbinál, a közös helyiségekben és a szobákban. A szélessávú internet külön díj ellenében használható. A tengerparton a napernyők, napágyak, a matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.

A szálloda weboldala: https://www.royaldragonhotel.com.tr/EN/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak