Törökország, Belek: Aydinbey Famous Resort 5*, ultra all inclusive, 2 hét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 214615
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda 45 km-re található Antalya városközpontjától, 40 km-re Antalya repülőterétől és 11 km-re Belektől, közvetlenül a saját tengerpartján fekszik.

ELHELYEZÉS

A szálloda összesen 316 szobával rendelkezik, melyek mindegyike egyéni légkondicionálóval, zuhanyzó/WC-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral, széffel felszerelt és erkélyes. Promo room: megegyezik a standard szobákkal: 29 nm alapterületű, laminált parkettával burkolt Family room: 45 nm alapterületű, két, ajtóval elválasztott szobából áll, parkettával burkolt

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás keretein belül: büfé jellegű reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora, éjjeli leves, import alkoholos-, illetve helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. A fő éttermen kívül két a`la carte étterem, egy lobbi bár, egy medence melletti bár, egy diszkó bár és egy tengerparti bár szolgálja a vendégek kényelmét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy kültéri medence, aquapark, élménymedence csúszdákkal és egy beltéri medence áll a vendégek rendelkezésére. Nappali animációs programok, esti show-k, gyermekeknek játszótér, mini klub (4-12 éves korig), mini diszkó. Játékterem biliárddal és asztalitenisszel, darts. Sportolási lehetőség: fitnesz központ, strandröplabda, boccia, aerobik, vízi gimnasztika, a tengerparton térítés ellenében vízi sportok. Szépség és wellness központ: török fürdő, szauna, jakuzzi, térítés ellenében masszázs.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI a lobbiban, számos üzlet, ajándékbolt, konferenciaterem, orvosi ellátás, autó-, motor- és kerékpárkölcsönzés, valutaváltás, ruhatisztítás, fax. Napozóágyak és napernyők a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen használhatóak, míg a strandtörülközők letét ellenében kérhetőek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak