Törökország, Alanya: Kirman Hotels Arycanda de Luxe 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223400
Indulás dátuma:2024.04.01. (H)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  317 407 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  326 929 Ft / fő
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 360 szobával rendelkező szálloda kb. 90 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya belvárosától kb. 33 km-re, 10 perces sétára a bevásárló központtól, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton. A napágyak, napernyők, matracok és a strandtörölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. A szórakozásról animációs - és sportprogramok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A 2022-23telén felújított szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (mexikói, török, ázsiai - előfoglalás szükséges), bárok (lobby, medence, tengerparti, snack, disco, stb.), szabadtéri medence, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. Aszéleskörűszolgáltatásokkalrendelkező szállodát fiataloknak és családoknak egyaránt ajánljuk. A hotel kertje közös a szomszédos testvér hotelkertjével, bizonyosszolgáltatások és az animációs programokszintén közösek.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.ALANYA: Az Antalya repülőtértől legmesszebb elhelyezkedő üdülőhelyen minden megtalálható, ami az aktív, de mégis pihentető nyaraláshoz szükséges. A Vörös Torony, a kikötő, valamint az óváros a maga hangulatos üzleteivel éttermeivel, vendéglőivel felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 00:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (10:00-10:30),ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack, tea, kávé, sütemény,fagylalt(meghatározottidőszakban) , éjjeli snackek (21:00-07:00). Tartózkodás alatt egy alkalommal ingyenesen lehet étkezni az a`la carte étteremben, de előfoglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél azimportés helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók.Bizonyos importésprémium alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.Glutén mentes étkezés a főétteremben biztosított.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda akár a nyári szezon megkezdését követően is változtathat az ellátás tartalmán.
A feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, íjászat, kosárlabda, strandröplabda, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, élő zene, mini foci, asztalitenisz, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton, jóga,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekmenü, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak