Törökország, Belek: Spice Hotel & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 36284
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



USP: A kiváló szolgáltatásokkal rendelkező Spice Hotel & Spa ideális helyszín egy minden tekintetben kitűnő nyaraláshoz. Legyen szó tengerparti pihenésről, kulináris élvezetekről vagy wellness-kezelésekről, ebben a hotelben mindenki megtalálja számításait.Az elegáns szálloda kényezteti Önt, hogy nyaralása gondtalan legyen!

Fekvése: Közvetlen a szállodához tartozó, durvahomokos strandon fekszik. Belek központja kb. 2 km-re, Antalya kb. 40 km-re (taxik és gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 40-75 perc.

Felszereltsége: Az elegáns, keleti stílusban berendezettlétesítményben 546 szoba található a 4 emeletes főépületben és a melléképületekben, amelyek a kertben elszórtan helyezkednek el. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, 6 panorámalift a főépületben, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, étterem, 4 a`la carte-étterem (olasz, ázsiai, török és mediterrán; előzetes foglalással, szervizdíj ellenében), bárok, üzletek és fodrászat. A kertben nagy, édesvizű úszómedencés rész7 vízicsúszdával és pool-bárral. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A: A keleti stílusban berendezett szobákban minibár, légkondicionálás (központi, időszakos üzemeltetéssel), ingyenes WIFI, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon a kert oldalán.

A1B/A2B/A3B: Oldalról tengerre néző szobák.

A2C/A3C: Tengerre néző szobák.

A2D/A3D - Pool-szobák: A melléképületben találhatók.

A2M/A3M/A4M - Családi szobák összekötő ajtóval: A főépületben találhatók, kombinált nappali/hálószoba, külön hálószoba és 1 fürdőszoba.

A2I/A3I/A4I - Duplex-suitek: A főépületben találhatók, 2 szintesek, kombinált nappali/hálószoba és hálórész a nyitott galérián valamint fürdőszoba és zuhanyozó.

A2L/A3L/A4L - Duplex-villák:A melléképületben találhatók (Villa Ginger), 2 szintesek, az emeleten hálórész és zuhanyozó, az alsó szinten nappali ésfürdőszoba valamint medencére néző terasz.

A2G/A3G/A4G - Duplex pool-villák:A villaépületben találhatók (Villa Mint), 2 szintesek, nappali konyhasarokkal, 2külön hálószoba, 2 fürdőszobaés zuhanyozó valamint privát medence a villa saját kertjében. VIP extra szolgáltatások, mint például: üdvözlőajándékok, express check-in és check-out (az igények függvényében), turn down-szervíz és belépés a VIP Lounge-ba.

Foglalható kisebb alapterületű, kert oldalán lévő Joker-szoba A2S/A3S is.

Sport: Fitneszterem, aerobic, boccia, darts, asztalitenisz, kosárlabda, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), strandröplabda és szörf (engedéllyel). Térítés ellenében: biliárd, bowling valamint golf és vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Az E-Nar Spa és wellness-központ(kb. 3.500 m2, nyitva 09.00-20.00 óra között, belépés 10 éves kortól) szolgáltatásai: fedett medence, gőzfürdő, hamam, szauna és pezsgőfürdő. Térítés ellenében: szolárium, különböző masszázsok és kozmetikai kezelések.

Szórakozás: Animációs programok, amfiteátrum (05.01.-10.25. között), mozi, diszkó és játékterem (térítés ellenében).

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

  • CSALÁDOKNAK: A mini-klubban (4-11 éveseknek, 05.15-től) téma- és kreatív napok, hetente show-műsorok a gyerekeknek és mini-diszkó.Külön gyermekmedence, vízicsúszdák, játszótér és gyermekbüfé a főétteremben. Etetőszék az étteremben és gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

    NÁSZUTASOKNAK: Gyümölcs és 1 üveg bor érkezéskor a szobában.

    Ultra All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. A reggelinél frissen facsart narancslé. Reggeli későn kelőknek. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok egész nap. A minibárba naponta sört és üdítőket készítenek be.Délutánonként snack-ételek, kávé, tea, sütemény és fagylalt. Éjféli snack.

    Turbókedvezmény: 2018.01.31-ig történő foglalás esetén 2,- EUR/teljes árat fizető fő/éjszaka kedvezmény (min. 7 éjszakás tartózkodás esetén).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.01.31-ig történő foglalás esetén 30% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.03.31-ig történő foglalás esetén 18% kedvezmény a szállás díjából.

    Árkedvezmény (F): 14=12/7=6 10.17.-10.31. közötti érkezés esetén.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Extra Előnyök: >

  • Képviselő a szállodában
  • Rendszeres minőségellenőrzés
  • 24 órás ígéret
  • Hosszútávú együttműködés a szállodával

  • A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak