Törökország, Kemer: Nirvana Lagoon Villas Suite & Spa 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174930
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Kemer

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az ötcsillagos hotel 36 km-re található az antalyai repülőtértől és 16 km-re Kemer városától. A Taurus hegység lábánál, a mediterrán tenger találkozásánál, a természet összhangjában kellemes pihenés részesei lehetnek a szálloda vendégei. Közvetlen homokos-kavicsos tengerpartja 900 méter hosszan terül el, ahol 3 stég is található.

ELHELYEZÉS

Összesen 560 szobával rendelkezik, melyek közül a standard szobák 33 m2 alapterületűek, szatellit LED Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, papuccsal, mini bárral, WIFI elérhetőséggel, tea és kávé bekészítéssel és terasszal vagy erkéllyel felszereltek. A superior szobák 33m2-esek, egy légterűek, és egy csodálatos fenyőerdőben helyezkednek el kertre-, medencére-, vagy tengerre néző terasszal.A családi szobák két légtérrel rendelkeznek. Lekérésre deluxe lakosztályok és lagoon villák foglalhatók.

ÉTEL ÉS ITAL

A Privileged Life All Inclusiveellátás keretén belül reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:00-14:00), napközben snackek, jégkrém, vacsora (18:30-21:30), valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyaszthatók. A`la carte éttermeiben külön fizetés ellenében vacsora fogyasztható, mely kulináris élményeket kínál vendégeinek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medencék, belső medence, csúszdák, teniszpálya, fitnesz központ, boccia, darts, aerobik, vízilabda, strandröplabda, kosárlabda, asztalitenisz, török fürdő, gőzfürdő, szauna, nappali és esti animációs programok, mini klub (4-12 éves korig), játszótér. Térítés ellenében bowling, biliárd, játékgépek, valamint a tengerparton különböző motorizált vízi sportok próbálhatók ki.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Fodrászat, üzletek, mosoda, internet sarok, autóbérlési lehetőség, gyermekfelügyelet, ingyenes WIFI elérhetőség a közös helységekben. A napernyők, napágyak és a matracok a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Strandtörülközőt a szálloda térítés mentesen biztosít.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak