Törökország, Antalya: Concorde Deluxe Resort Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 214908
Lejárt ajánlat
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 401 szobával rendelkező szálloda kb. 10 km-re található Antalya repülőterétől, Lara településen, Antalya központjától kb. 18 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napernyők, napágyak, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében orvosi ellátás, szobaszerviz, mosoda, fodrászat, kisebb boltok és autókölcsönző bővítik a szolgáltatások körét.A szállodát elsősorban családoknak, de baráti társaságoknak is egyaránt ajánljuk.Fontos információk:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.ANTALYA:A Török Riviéra legnagyobb városa, melyet vízesései és építészeti műemlékei is ismertté tesznek. A város egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr.e.130-ban épült. A régió tengerpartjai homokosak és aprókavicsosak, valamint lassan mélyülnek.



Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-21:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack, fagylalt (meghatározott időszakokban), délutáni tea, kávé, sütemény, éjjeli snack (00:00-01:30). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital 10:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte étteremben térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.


Térítés mentes szolgáltatások
Tengerparti bár, Strandtörölköző, Lobby bár, Medence bár, Központi étterem, Snack bár,


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Konferencia terem, Orvosi ügyelet, Fodrászat, Internet kávézó, Üzletek, Vitamin bár,


Szórakozás
Aquapark, Kosárlabda, Strandröplabda, Biliárd, Boccia, Bowling, Darts, Diszkó, Esti showműsorok, Fitneszterem, Minigolf, Soft animáció, Asztalitenisz, Teniszfelszerelés, Teniszoktatás, Teniszpálya, Röplabda, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness
Belső medence, Jakuzzi, Szauna, SPA központ, Törökfürdő,


Gyermekeknek
Gyermekfelügyelet, Miniklub,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak